| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

DECLARATION~

ALL THE CONTENTS OF THIS BLOG HAVE BEEN COLLECTED FROM OTHER SOURCES LIKE YOUTUBE AND OTHER. THIS BLOG COMBINES ALL MY FAVORITE MINUSONE, KARAOKE AND LYRIC AND SOME OTHER REVIEW BASED ON VIDEO I LINKED FROM OTHER WEBSITES. THE MATERIALS WERE NOT UPLOADED BY MYSELF. I DO NOT OWN ANY OF IT. SUPPORT OUR INDUSTRY BY BUYING AN ORIGINAL VCD/ CD TQ Terima Kasih ~

+++++ CLICK LIKE BUTTON @ SHARE LYRIC/MINUSONE~ +++++

Saturday, July 21, 2012

Lelaki ini - Anuar Zain (Minus One Karaoke tanpa Vokal)


Lelaki ini - by Anuar Zain merupakan sebuah lagu yang bagi saya cukup indah sekali. Suatu ketika dahulu lagu ini menimbulkan kontrobesi dek kerana ramai salah faham tentang tajuk lagu dan lirik lagu ini. Lelaki ini bukan bermaksud seorang lelaki yang mencintai beliau (anuar zain) tetapi lebih merujuk kepada diri penyanyi tersebut (Anuar Zain) mencintai seseorang. hehe.. Tapi seperti yang kita sedia maklum Anuar Zain masih bujang dan single dan katanya belum bercinta (Tapi.. Opss.. hehe)

Bagi yang nak cuba menyanyi atau merakamkan lagu Lelaki ini yang bagi saya ada cabarannya tersendiri, bolehlah dapatkan minusone  tersebut di link diberian.. sekian


Lirik: Lelaki ini

Kasih, kenanganku
Ingatkah saat saat dulu
Kasih, apakah dirimu
Merasakan semua itu

Ke mana pun langkahku pergi
Ku masih melihat bayanganmu cintaku
Dan kemana pun arah anginku berlari
Hati ini masih kau miliki

Lelaki ini yang selalu mencintamu
Selalu, tanpa ragu
Lelaki ini yang selalu memuja
Hanya dirimu
Yang bertakhta dalam sanubariku
Sanubari ku
Aku yang mencintakan mu
Hanya dirimu…

Karena cintaku, tak berbatas waktu
Karena cintaku, tak mengenal jenuh hatimu
Hatimu…

V V V V V V V V

Friday, January 13, 2012

Minus One Karaoke Ombak Rindu - Hafiz Af Adira

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera!~ ;)

Filem Ombak Rindu memang popular. Sana sini orang bercerita tentang ombak rindu. Saya tak sempat nak menonton lagi sebab saya pun jarang tengok wayang. Kalau ditayangkan lagi saya akan cuba menyempatkan diri.


So, pada kali ini nak kongsi lagu tema filem ini yang diberi judul "Ombak Rindu" nyanyian Hafiz AF. Ada juga versi duet Hafiz dan Adira namun saya lebih menggemari versi solo Hafiz.

Sekarang dah ramai yang cuba buat cover version lagu ni. Kalu anda nak try, boleh dapatkan minus one lagu ombak rindu pada link yang diberikan. Sekian

V V V V V V V V

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search