| FORUM | | GEMPAKZ | | LIRIK | | KARAOKE | | PROMOSI | | MyGK | | OSH |

DECLARATION~

ALL THE CONTENTS OF THIS BLOG HAVE BEEN COLLECTED FROM OTHER SOURCES LIKE YOUTUBE AND OTHER. THIS BLOG COMBINES ALL MY FAVORITE MINUSONE, KARAOKE AND LYRIC AND SOME OTHER REVIEW BASED ON VIDEO I LINKED FROM OTHER WEBSITES. THE MATERIALS WERE NOT UPLOADED BY MYSELF. I DO NOT OWN ANY OF IT. SUPPORT OUR INDUSTRY BY BUYING AN ORIGINAL VCD/ CD TQ Terima Kasih ~

+++++ CLICK LIKE BUTTON @ SHARE LYRIC/MINUSONE~ +++++

Friday, January 13, 2012

Minus One Karaoke Ombak Rindu - Hafiz Af Adira

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera!~ ;)

Filem Ombak Rindu memang popular. Sana sini orang bercerita tentang ombak rindu. Saya tak sempat nak menonton lagi sebab saya pun jarang tengok wayang. Kalau ditayangkan lagi saya akan cuba menyempatkan diri.


So, pada kali ini nak kongsi lagu tema filem ini yang diberi judul "Ombak Rindu" nyanyian Hafiz AF. Ada juga versi duet Hafiz dan Adira namun saya lebih menggemari versi solo Hafiz.

Sekarang dah ramai yang cuba buat cover version lagu ni. Kalu anda nak try, boleh dapatkan minus one lagu ombak rindu pada link yang diberikan. Sekian

V V V V V V V V

1 comments:

Mr.PinGu said...

ombak rindu versi hafiz, adira atau havis feat adira plaing best?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search